Nieuwe vestiging in Andalusië – Spanje

Hasselt- Het managementbureau Musickness heeft een nieuw project opgestart. ‘Enkele maanden geleden hebben ze een vestiging gekocht in Andalusië, Zuid Spanje, Het guest-house biedt zowel mogelijkheden voor Belgische artiesten als voor buitenlandse groepen.

FOTO-DEUS-751316

Of dEUS de weg naar Spanje zal volgen, is niet zeker. In eerste instantie is het project voor de artiesten een professionele vooruitgang. De studio is multifunctioneel. Naast muziekopnames is er ook plaats voor pre-producties, repetities, filmopnames en de aanmaak van videoclips. Verder hoopt het management betere prestaties op te bouwen met hun artiesten. Zeker in de zomermaanden kunnen ze niet alle groepen vergezellen op hun tour.

Guest-house in Andalusië

Het guest-house biedt de groepen een mogelijkheid tot ontspanning. Andalusië is een geschikte plaats om na een vermoeiende tour een tijdje uit te blazen. Het is zeker geen feit dat dEUS België inruilt voor Spanje. De groep zit momenteel een maand in Amerika. Daarna volgen nog enkele festivals doorheen Europa. De kans bestaat dat de Antwerpse groep ervoor kiest hun volgende CD op te nemen in het warme Zuiden, zodat ze er enkele maanden zullen verblijven. Toch is Deus nog niet van plan ons vochtige landje volledig op te geven voor het tropische Spanje, het land waar de groep zijn klank en vorm kreeg en werd wat ze nu is.

HBv.L. 10-07-1997