In 2004 hoefde Hotel EnFrente Arte te Ronda, Tindersticks frontman Stuart Staples absoluut niet te overtuigen om mee te werken aan “Andalucia Personal- A different TravelGuide/een andere reisgids». Staples was immers al verschillende malen in Ronda en omgeving geweest en logeerde steevast in Hotel EnFrente Arte, alleen, om te werken, of met z’n gezin.

stuartstaples2

Eigenzinnige reisgids

De eigenzinnige reisgids wordt gepresenteerd in een metalen box voorzien van boek en ‘reis’-CD. Verschillende artiesten uit de EnFrente Arte stal, zoals Stuart Staples, Tom Barman en Millionaire vertellen in het boek over hún relatie met Andalucia aan de hand van allerhande anekdotes en belevenissen. Ook vroegen we hen om persoonlijke en alternatieve tips; waardoor we u een interessante en originele lijst van bars, hotels, Tapacerías etc. in populaire plaatsten zoals Marbella, Granada, Málaga, Ronda of Córdoba kunnen aanbieden.

Verder wordt er op een originele manier het leven en werk van Picasso, Orson Welles of Hemingway, en hun voorliefde voor de Corrida uit de doeken gedaan. De CD bevat muziek van onder andere Tindersticks, dEUS, Buscemi, Vive La Fête…

Wilt u meer weten over deze andere reisgids: “Andalucia Personal- A different TravelGuide? Bekijk

Guía Andalucia Personal